Leffapeli 4.27 APK MOD

Leffapeli 4.27 APK MOD

(3045)Games, Trivia

App Information of Leffapeli

App Name Leffapeli v4.27
Genre Games, Trivia
Size39.7 MB
Latest Version4.27
Get it On Google Play
Update2020-12-05
Package Namecom.cinemataztic.leffapeli
Rating ( 3045 )
Installs100,000+

Description of Leffapeli

Leffapeli 4.27 APK MOD (unlimited Money) cracked download Leffapeli on Finnkinon elokuvateattereissa ennen elokuvaa pelattava interaktiivinen peli, jossa käytät älypuhelintasi peliohjaimena ja pelaat valkokankailla näkyvää vaihtelevaa peliä. Voit voittaa mahtavia palkintoja. Pidä siis matkapuhelimesi valmiina ja pelaa Leffapeliä!
Movie Game is a Finnkino cinemas before the movie to play an interactive game in which you use your smartphone as a game controller and play the big screen that appears varied game. You can win great prizes. So keep your mobile phone ready to play Movie Game!
Vähäisiä muutoksia
App ID com.cinemataztic.leffapeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *